lauantai 13. kesäkuuta 2015

Lasten katubileet Vallilassa


Käytiin viime perjantaina haukkaamassa vähän tunnelmapaloja Stadin ekoista Lasten katubileistä Vallilassa. Pakko sinänsä kehua tapahtumaa, että mukavan rento fiilis jäi, vaikka kahden pikkulapsen ja yksien rattaitten kanssa liikkuminen väenpaljoudessa on aina oma lukunsa. Tapahtumapisteet oli sopivan väljästi ja ihmiset oli mukavalla tuulella. Alkukesän hyvä tunnelma näkyi, kun liikkeellä ei ollut lähinnä helteen uuvuttamia lapsia ja helteen uuvuttamien lasten uuvuttamia vanhempia.


(Ruohonjuurelle kiitos onginta-palkinnosta!)

Toisaalta arki-iltaan sijoitettu lasten tapahtuma on kiva poikkeus ainaisesta päiväuniaikaan ahdetusta viikonloppuohjelmasta, mutta meidän kolmevuotias oli perjantaihoitopäivän jälkeen bileisiin tullessa vähän turhan väsynyt. Kova harmi tuli, kun ei päässyt kiipeilemään kallioille isojen poikien kanssa, ja siinä sitten opeteltiin sitä kiukun nielemistä oma aikansa. Pellekaija Pum sitten tanssitti nuorukaisen paremmalle tuulelle, ja päälavan huikea rytmishow käänsikin tunnelman jo kunnon ilakoinniksi.






Nälkä alkoi hiipiä, joten päätettiin ostaa läheisestä pikkukaupasta eväät. Ne viimeiset, mitä vielä hyllyissä oli. Muutama muu oli kai myös saanut saman ajatuksen.:D


Kivat oli bileet, mutta odotan, että syyskuun katubileet on vielä kivemmat:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti