maanantai 29. kesäkuuta 2015

Royal Line Helsinki Sightseeing -risteily

Käytiin puolentoista tunnin risteilyllä saaristomaisemissa, kun mukavalla alennuksella saatiin liput. Lasten kanssa tietenkin. Mikael on niin innostunut laivoista, että ajattelin tämän olevan huikea kokemus pojalle. Isäntäkin on monet kerrat maininnut, että olisi joskus hauska käydä syömässä kyseisellä paatilla. Nyt jätimme kuitenkin ruokailun nälkäisemmille, ja ajateltiin vain nauttia meriajelusta. (Lapset tuskin kuitenkaan keskittyisivät syömään)






Mentiin aluksi kannelle, kun tietenkin ajateltiin siellä olevan mukavempi matkata näköalojen puolesta kuin "sisätiloissa", ja olisimme "poissa ruokailijoiden tieltä". Aurinko paistoi mukavan lämpimästi, mutta liikkeelle lähtiessä tuli tietenkin kylmä. Hoitui lisävaatteilla muuten, mutta ankara tuuli ei tuntunut ollenkaan kivalta, ja kävi kylmä kasvoille. Varmasti lapsille epämukavaa, joten siirryimme alas hyttiin. Opastuksesta/kertomuksista en kannella kuullut lainkaan. Toisaalta koska täytyi keskittyä lasten fiiliksiin, ja toisaalta juuri tuulen takia.


Siirtyminen sisätiloihin ei ollut kovin helppoa pienten kanssa. Ei varmasti muutenkaan. Mutta selviydyttiin kyllä sisälle, ja tilaakin oli, vaikka muut asiakkaat ei ilmeisesti olisi halunneet lapsiperhettä lähelleen. (Ja meidän lapset käyttäytyivät kyllä varsin maltillisesti, eikä varmasti häirinneet kanssamatkustajia muuten, kuin korkeintaan olemalla lapsia.)



Sisälläkään selostus ei mielestäni kuulunut järin hyvin. En toki olisi sitä pahemmin pystynyt seuraamaankaan.:)


Toki lapset enimmäkseen nauttivat reissusta, mutta suosittelen näitä kiertoajeluita silti ensisijaisesti vaikkapa treffeille, tai isompien lasten kanssa. Ruokailu tai kahvin nauttiminen aikuisen ystävän kanssa voisi olla ihan kivaa, mutta seikkailuksi pikkulasten kanssa tästä ei nyt ollut:D Luultavasti, jos asiakaskunta olisi ystävällisempää (ei kai mahda mitään Suomessa), tai henkilökuntaa ihan avuksi asti, jos sellaista sattuu tarvitsemaan, niin fiilis olisi ollut toinen.


 

Kiva silti, että tuli käytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti