maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kaupunkijuhannus

Vietimme tänä vuonna juhannuksen kotona kaupungissa. Lopulta se oli ihan mahtava ratkaisu, vaikka perinteinen pirttisauna ja koivuvihdat jäikin kokematta. Saatoimme panostaa ruokaan enemmän, kun ei tarvinnut kokata jonkun toisen keittiössä, ja reissata satoja kilometrejä. Aikaakin jäi rentoutumíseen, ja tekemistä oli riittämiin. Postailen juhannuspuuhista vielä erikseen, tässä pientä kattausideaa juhannus- ja kesäjuhliin.

Perjantaina olimme vain alkupäivän kotosalla grillailemassa. Juhannuskoivuja ei tullut raahattua parvekkeelle, yksi oksankarahka riitti meille! (Sekin löytyi sopivasti maasta - muistutan, että puita tai oksia ei saa katkoa ilman maanomistajan lupaa)




Pullot on koristeltu juuttinarulla ja koivunlehdellä. Vihreä-valkoraidalliset paperipillit sopi teemaan kivasti.


Kivat servetitkin toistaa teemaa, ja hyvin pakatut aterimet oli kätevä ratkaisu, kun ruokailu tapahtui muualla kuin keittiössä:)


Juotiin sitä paitsi mintulla maustettua koivunmahlamehua.

 

Palmunlehtilautaset jatkavat kattauksen luonnonläheistä teemaa.


Hyvää Mittumaaria! (Mikaelin sanoin, Pikkuraalia!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti