keskiviikko 10. elokuuta 2016

Hauskat keppiheppa-synttärikutsut



Tytärpuoli on saanut vissiin tallikärpäseltä pureman. Leikistä harrastukseksi muotoutumassa oleva heppa- ja kepparivillitys näkyy myös lähestyvissä synttärijuhlissa. Kutsukortistakin tuli leikkisä pikkuinen keppihevonen.



Hepan pään leikkasin ihan vapaalla kädellä ensin, ja en paranneltua versiota lopulta tehnytkään. Tuli ihan hauska piirrosmainen malli. Yhtä kutsua varten tarvittiin kaksi kartongista leikattua vastakappaletta, hieman lankaa harjaa varten, tikku ja suitsia varten vielä paperia. Sakset, liima ja kynä tietenkin myös.



Tein pelkästään ruskeita heppoja, sillä muita sopivia kartonkeja ei nyt ollut varastossa. Lankakin on ihan mitä kaapissa sattui olemaan. Tikkuja olin hankkinut toista projektia varen joskus, mutta kun nyt inspiroiduin niitä käyttämään, niin eipä tarvinnut tosiaan kaupassa käydä näiden takia. Tämä lanka ei ollut ehkä parasta tässä projektissa, mutta täytti tehtävänsä.






Kutsujen lisäksi tein lapsille vielä leikkeihin yhden hepan, joka on siis kaksipuolinen toisin kuin kutsut.

Voisin kuvitella, että näitä askarrellaan vielä paljon, eri rotuisina jne.:) Helppo, hauska ja nukkeleikkeihin sopiva minikeppari.






edit.


Ja tässä kohta 9-vuotiaan itse tekemät leikkiheposet:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti