maanantai 10. lokakuuta 2016

"Curiouser and curiouser"


Kello käy kolisten, ja kohta tulee kolmekymmentä täyteen... No koitetaan nyt sitten edes juhlia sitä. Mutta hei! Nää ei oo syntymäpäiväjuhlat! Vaan mun viimeiset (kolmannetsadatkuudennetkymmenetneljännet) epäsynttärit ennen kolmattakymmenettä ikävuotta. Siispä teepannut tulille, ja:


A very merry unbirthday
To me
To who?
To me
Oh, you

A very merry unbirthday
To you
Who, me?
To you
Oh, me
Let's all congratulate us with another cup of tea
A very merry unbirthday to me

A very merry unbirthday
To me?
To you
A very merry unbirthday
For me?
For you
Now blow the candle out, my dear
And make your wish come true
A very merry unbirthday to you


Tilasin tilaisuutta varten kivoja kutsuja, kun löysin niin mieleisen mallin. Kuoren koristelun tein itse. Näihin teejuhliin osallistuu myös Herttakuningatar, joten se näkyy koristeissa.


Saatiin joskus parikin (mainos)pelikorttipakkaa, ja kun niille ei pahemmin ole muuta käyttöä, niin ovat päässeet mukaan somisteisiin. Teen tahrimat pelikortit on oikeastaan tahrittu kahvijauheella, jotta efekti on selvempi.


Oi, aikuisille suunnattuja kemuja en ole vielä järkännytkään. Hullun Hatuntekijän kutsut näyttää kuitenkin niin vauhdikkailta, että jospa se siitä. Teetähän kuitenkin riittää ja moneen makuun.


"Don't you care for tea? If you don't care for tea, you could at least make polite conversation!"


Keksin jotain kivaa lapsillekin, joten sopivat hyvin mukaan viettämään Halloweenia:) Pukeutuminen sallittu, jopa suotavaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti