perjantai 2. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäiviä


Itsenäisyyspäivä tulee aina tavalla tai toisella vietettyä. Useimmiten juhla-aterialla ja sinivalkoisella kakulla. Vielä en ole ehtinyt miettiä tämän vuoden panostusta, mutta lapset on jo sen verran hyvän ikäisiä, että ehkä jotain askarrellaan yhdessäkin.:)

Viimevuotisesta itsenäisyyspäivänkakusta tuli vahingossa kaunis. Olin tekemässä sinistä kiillettä, kun huomasin, että liivate loppui kesken. Onneksi oli kuitenkin pensasmustikoita. Paljon parempi näin.


Edellisen vuoden kakku ei pahemmin onnistunut. Väriä pitäisi käyttää niin kamalasti, että saisi sinistä. Sisältä kakku on (tarkoituksella:D) raidallinen. Valkosuklaakaan ei ole loppupeleissä niin kovin valkoista...


Ja vielä parin vuoden takainen sinivalkoinen vaniljajuustokakku sinisellä kiilteellä. Värit oli kauniit, mutta muuten aika vaisu toteutus:)



Mitä muut aikovat leipoa itsenäisyyspäiväksi? Vai onko muita perinteitä, muutenkin kuin keittiössä? Linnanjuhlia ei olla tavattu seurata, kun oltiin vuosia ilman tv-lähetyksiä, mutta ehkäpä tänä vuonna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti